+31 6 21657174 gee.adriaansz@hotmail.com
Selecteer een pagina

Contact

Ik hoor het graag wanneer je meer informatie hebt over een beschikbare woning!

E-mail

Heb je DE perfecte woning voor mij en de kinderen of ken je iemand die een woning verhuurt die bij ons past? Ik hoor het graag!

gee.adriaansz@hotmail.com

Bellen of What'sApp

Een telefoontje of berichtje mag natuurlijk ook als u als huiseigenaar nader kennis wenst te maken!

+31 6 2165 7174

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Hieronder kun je wat meer over mij lezen

Ik kan mij helemaal voorstellen dat je vragen hebt over wie ik ben. Daarom hier een aantal vragen met antwoorden op een rij!

Ik ben rustig en loyaal van karakter. Ik hou van lezen, schrijven, het bouwen van websites, de natuur, uiteraard zielsveel van mijn kinderen, en ben zeer leergierig. Ik houd er van om nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Op de voorpagina van deze website ga ik nog wat dieper in op mijn hobbies.

Wat zoek je precies?

Ik ben op zoek naar een woning met het liefste 3 slaapkamers, zodat de kinderen ook hun eigen kamer hebben. Dit blijkt echter zeer moeilijk te vinden voor de prijs van gemiddeld € 700,00. Eerst vond ik twee slaapkamers ook niet erg, maar mijn voorkeur ligt dus bij drie.

Ik krijg soms links toegestuurd voor een studio of een woning met 1 slaapkamer maar dit is helaas echt niet te doen met twee jonge kinderen. 

Verder kan ik niet hoger gaan dan de genoemde grens van ongeveer € 700,00 in verband met het aanvragen van huursubsidie.

Verder maakt het mij niet uit of het een woonhuis is, of een appartement. 

Sta je ingeschreven als woningzoekende?

Jazeker, zelfs in meerdere gemeentes en provincies. Echter kom ik nog niet in aanmerking voor de woning wegens de jaren lange wachttijden.

Ik zou nog urgentie aan kunnen vragen maar ik zie dat als laatste redmiddel. Ik zal er eerst alles aan doen om zelf wat te vinden.

Welke gemeente heeft je voorkeur?

Ik zou graag in Tilburg willen wonen omdat de prijzen daar nog haalbaar zijn voor mijn persoonlijke situatie. Gemeente Utrecht en Vianen en in Noord-Holland Noord, waar ik ook ingeschreven sta, liggen veel hoger met de prijzen in de particuliere huursector, waardoor dat eigenlijk al snel af valt.

Echter zet ik het er toch bij, want je weet maar nooit wat er nog op je pad komt!

Wat is je werkgeschiedenis?

De ICT heeft mij altijd getrokken. Ik ben ooit begonnen in de zorgsector. Daarna heb ik een periode voor Adobe Software gewerkt op de verkoopafdeling voor de Engelse en Schotse markt. Vervolgens kreeg ik de kans om te werken op de ICT helpdesk van een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Hier heb ik gewerkt en mijzelf verder ontwikkeld tot ik emigreerde naar Turkije. Ook in Turkije ben ik mijn technische kennis verder blijven ontwikkelen en in 2018 besloot ik na jaren en jaren van websites bouwen, om het maar eens officieel te maken.

Op het duikcentrum zorgen we er voor dat onze gasten een geweldige vakantieactiviteit kunnen doen voor het hele gezin. Naast het duiken en geven van cursussen, verzorg ik de administratie, ben ik het eerste contact via chat en email, verzorg ik de planning, beheer ik de social media accounts, en bouw + onderhoud ik de websites. (Welke we ook in het Nederlands en Duits hebben) Dit blijf ik vanuit Nederland dan ook gewoon doen! 

 

Waarom kom je terug naar Nederland?

Ik wil er niet te persoonlijk op in gaan op deze website, maar helaas liep het niet meer zo fijn in onze relatie. We houden onze zakelijke connectie in verband met het duikcentrum, maar het is goed voor mij en de kinderen om terug te keren naar Nederland. Als het nodig is wil ik het uiteraard wel verder toelichten in een persoonlijk gesprek.

Hoe zie je de toekomst?

Die zie ik positief tegemoet. Ik hoop op een fijn huisje voor mij en de kinderen waar we voorlopig niet meer weg hoeven. Op het moment zijn we officieel dakloos, en dat is niet fijn! We logeren bij mijn moeder waarbij zij dan genoodzaakt is om op de bank te slapen omdat ik met de kinderen in haar bed slaap. Geen ideale situatie dus. Voor hen niet maar ook zeker voor mijn kinderen niet. Het vinden van een woning heeft dan ook de hoogste prioriteit. Verder kijk ik ontzettend uit naar alle mogelijkheden die Nederland mij biedt. Zowel zakelijk als privé. 

Stuur een bericht

Heb je nog andere vragen of tips? Of wil je als verhuurder graag een afspraak maken om nader kennis te maken? Stuur een bericht!

Velden met een * zijn verplicht.

Contact